.. Ehei ei häntä mikään susi purrut, vaikkapa olisi se ollutkin aika mielenkiintoista.

TÄSSÄ TULEE VIKA OSA JOSSA ON HUONOT KUVAT

731578.jpg

Alilla oli vain paha pullistunut!! Jee!! Vihdoinkin!! Olemme odottaneet tätä ihmettä jo kauan Jo iloitsi.

731595.jpg

Kyllä näette oikein Al ja Jon menivät naimisiin. Harmittelen pariskunnalle, että heillä on monia hehtaareja tyhjää maata. Olisikohan aika muuttaa?? Njjaa.. Katsotaan..

731603.jpg

Tässä meidän mestarikokki parhaimillaan tässä tämä vaarallinen tehtävä jonka Jon näki tv:ssä siellä luki: Älä tee tätä kotona. Jonia se ei pysäyttänyt.

731606.jpg

Äläkä sinä tee tätä kotona!!! Voi ei Al! Jon huusi tuskaisena. Al juoksi, mutta silloin oli liian myöhäistä. Jon oli kuollut mihin tämä suku oli menossa??

731619.jpg

Al ja Jon sai silti uuden mahdollisuuden onkohan Alin logiikasta hyötyä??

731630.jpg

Kyllä oli!! Jon palasi vieläpä ehompana kuin ikinä!! Ihanaa nyt onnellinen pariskunta voi viettää hääyötään.

731634.jpg

Stressi Viikatemiehestä laukaisi Alin synnytyksen Jon katsoi kauempaa toivoen salaa poikavauvaa.

731638.jpg

Totta! Jonin salailu palkittiin! Alin masusta syntyi ihana vaaleahiuksinen hunajasilmäinen (peritty Alilta) Poika vauva joka lopulta kastettiin Bruceksi.. Aika outoa, mutta minulla oli mielessä Bruce Wills niin siitä tuli :)

731646.jpg

Kakkavaippojen hoito oli jo ilmiselvää Alille. Supersiisti Jon ei ikimaailmassa vaihtaisi vaippoja hän teki ruuan ja Al teki lapsityöt.

731650.jpg

Bruce oli oikein ihana vauva pienenä ei vikisty eikä huidottu vaikka oli pisut lakanoiden läpi!! Minäkään en huomannut moneen tuntiin kun hän ei pientäkään ääntä päästänyt. Al imetti eikä halunnut käyttää tuttipulloja hänen mielestään imettäminen on jokaisen naisen tehtävä!

731654.jpg

Hei kulta saisinko minäkin pitää vauvaa? John kysyi nauraen.. Ehei.. Sinä saat pitää häntä vasta kun minä olen lopettanut. Parille tuli paljon tuon kaltaisia "kiistoja" Olihan Bruce heidän esikoinen, mutta Al jumaloi oudosti lastaan.

731656.jpg

Cani taas otti kaiken irti lyhyistä työajoistaan ja muutenkin tähden urasta, koska Al on puhunut jo Canille uudesta urasta, koska olihan hän jo viihdeuran huipulla!

731660.jpg

Tähän kuvaan onkin hyvä lopettaa kuten huomaatte taitaa olla tulossa lisää perheenlisäystä. Ja arvaatteko mitä?? Tällä kertaa Jon toivoi salaa tyttövauvaa.

TÄSTÄ TULI NYT LYHYT OSA, MUTTA SEURAAVASSA OSASSA TULEE KAIKKI EXTRANA!!