Hei! Tässä on Allie! Hänen horoskooppinsa on kalat.

730204.jpg

Älkää välittäkö tuosta sinisestä se tuli Allien Peggy korusta jonka poistin häneltä.

730206.jpg

Tässä on Allien asunto joka oli pienehkö, koska kiinteistövälittäjä "erehtyi" tontista ja lähti nopeasti taksilla pois ennen kun Allie oli saada hermoromahduksen!! Takana on vielä kylppäri josta en nyt ottanut kuvaa (soo saad :) )

Allie OLI muotitalon päämalli teininä, mutta halusi hypätä pois oravanpyörästä ja lähteä 20 000simelonia kädessään Stadiin jossa hän toivoi löytävänsä itselleen partnerin ja ehkäpä perustaa perhekkin. Tuosta törkeästä rahastuksestahan Allielle jäi 4.800simelonia!!

730211.jpg

Heti kun postinkantaja tuli niin Allie (sanomalehtien ystävä) tuli iloisena vastaan ja kysyi: Hei! Milloin täällä tulevat sanomalehd. Allie ei kerennyt puhumaan loppuun kun postinkantaja keskeytti. Allie! Allie Johnsson! Vau! On kunnia tavata teidät olitte minun suosikkini siinä ohjelmassa! Ehh.. Kiitos, mutta olen jättänyt ne jutut jälkeen. Ai. No ei sitten mitään. Postinkantaja lähti tylysti pois vastaamatta Allien kysymykseen.

730217.jpg

Unohdin mainita Candysta. Juu Allie oli ostanut Candyn kun hän oli ottanut lopputilin. Hänelle hän puhui vaikeuksistaan ja Candy aina uljahti ymmärtäväisenä. Allie osti Candylle kopin, koska heillä ei ollut kattoa hän osti ystävällisesti Candylle katollisen kodin (vaikka rahojahan siinä tuhlattiin)

730222.jpg

Koska jostain sitä elantoakin joutui saamaan Allie otti sanomalehden ja kävi työpaikkojen kimppuun. Sieltä löytyi 1huimapalkkainen työ. Game Desinger (ladattu työ) siitä sai ekalla kerralla huikeat 500simelonia. Mutta eipä siinä kaikki laittoihan Allie Candynkin töihin Statiksiksi.

730231.jpg

Kun työpaikat olivat tiedossa seuraavaksi piti saada se hemmetin mies!! Olisi helpompaa jos miehiä kulkisi joka paikassa, eikä vaan miehiä vaan komeita ja hyvätapaisia sellaisia! Al (lempinimi Allielle) lähti kohti kahvilaa ja jätti Candyn nukkumaan.

730233.jpg

Al katsoi tarkkaan taksikuskia ihan ettei mitään tapahtuisi. Hänen sihteerikaverinsa joutui taksikuskin uhriksi kun hän otti veitsen esiin, mutta onneksi Alin tyttökaverilla oli pippurisuihketta jolla pelastettiin päivä.

Torilla ei ollut mitään!! Ei yhtikäs mitään! Paitsi niitä herkullisia mansikoita! Mutta ei mitään hyödyllistä. Miehet olivat vähissä ja nekin vähäiset miehet olivat juoppoja ja rumia! En edes kehdannut ottaa kuvaa Ostarilta meinaan ne kuvat olisivat olleet valkosipuli vampyyrille.

730240.jpg

Heti kotiin päästyään Al meni pelaamaan shakkia ja oli valmistautumassa yöpuulle. Kun Allie oli saanut Logiikka pisteen hänen oli aika mennä tuutilullaan :)

730242.jpg

Hieman yllätyskuvaa Alista. Patja oli epämukava joten Al ei pystynyt kunnolla nukkumaan.

730244.jpg

Hän huomasi herättyään, että Candy oli hyvin nälissään ja kaipasi ruokaa niinpä hän osti hieman halvempaa koiranruoka merkkiä ja tuputti sitä Canille (Candy lempinimi)

730247.jpg

Hieman yöpalaa, taitojen oppimimista ylennykseen ja mies!! Niinpä illalla Al meni nopeasti treffipalvelun puheille!

730251.jpg

Hei! Olen se epätoivoinen soittaja joka kaipaa miestä. No Al maksoi ekalla kerralla 4simelonia ja pah! Tuli nainen! Sitten mentiin jo 100simeloniin ja sieltä tuli mies. Ja komea sellainen haluatteko nähdä kuvan? Vai näyttäisinköhän?? No kai se on pakko!

730255.jpg

Vähäisellä yrityksellä monen yrityksen vertainen Jonne!! Jonne jonne jonnee aah.. ihanaa!! Tässä näette Alin tulevan miehen ja lapsien isän. (Alilla on vähän enemmän suunnitelmia) :D

730257.jpg

Kun oltiin puhuttu raha-asiat, suunnitelmat, toiveet, pelot ja ammatti oltiin valmiina suhteeseen. (Tai ainakin Al oli)

Mutta voi ei!! Treffit loppuivat ja Jonne lähti! No jaa näemme hänet huomenna.

730260.jpg

Kun oltiin nähty Sweet Dreamsia oli Alin kimppakyyti saapunut. Samaan aikaan saapui Canin kimppakyyti (Onnea!! Tulisipa ylennys) Muuten Al on alkanut luottamaan Taksikuskeihin. :O :)

730263.jpg

Tattadataadaa!! Sieltä tuli ylennys Cani saapuu kohta.. Tattadataadadaa! Ylennys sieltäkin nyt oppimaan lisää taitoja ja opettamaan niitä Canille. Mutta sitä ennen haluisin opettaa yhdelle toiselle taitoja Graurr.. :)

730268.jpg

Jonne oli muuttanut tai siis Al oli muuttanut Jonnen tyyliä vähän hyvemmän näköiseksi ja sitähän se todella on!! Voih.. Ensimmäinen suudelma niin herttaista *huokaa* Al ei kerennyt silti pyytämään Jonnea luokseen asumaan joka tapahtuu seuraavassa jaksossa. Ja vielä tästä lähtien: ALLIE=AL CANDY=CANI JA JONNE=JON

Toivottavasti piditte ja kommentteja!!