730732.jpg

Aamulla herättyään Al muisti hänen ja Jonin treffit ja sai niistä palautettakin. Alin lempi hajuvettä ja kauniin kuvan Jonista. Kyseinen kirje vain lisäsi Alin halua tulla Jonin vaimoksi.

730738.jpg

Pienen miettimishetken jälkeen Al meni ja soitti Jonille. Pian Jon oli Alin luona ja Al kysyi: Mun mielestä. Tai siis.. Oisi kivaa.. Sitten Jon vain vastasi: Kyllä! Ja niin tämä pari muutti yhteen. Jon toi mukanaan 12 388simelonia. Mikä mies hän on "rikas" ja komea. Ei ei.. Kuulkaas kuunnelkaa tätä: Hän pitää kokkaamisesta ja muodista hänellä on täydet ruuanlaitto pisteet ja muut pisteet koholla!! Hän on supersiisti ja kiltti. Hyvin vakava ja ujo! Aaahh.. Niin exxtra Juicy mies.

730757.jpg

Kun pari oli muuttanut yhteen heillä alkoi se ihana yheiselo. Kulta nyt kun olemme muuttaneet yhteen voissimme varmaan. Jon keskeytti TAAS Alin. Kyllä! Siis olin kysymässä, että voisitko vastikään kokata minulle näitä juustoleipiä ne ovat maukkaita. Jon pettyi. (Taisi se olla Jon kellä on suunnitelmia pidemmälle) Al nauroi.. Ei vaan kyllä sä näitä voi tehdä, mutta olin kysymässsä tästä perheenlisäyksestä.

730768.jpg

Tähän väliin tumppaisen tämän talon pohjakuvan. Ei ollut varaa sisustaa kuin kylppäri keittiö ja makkari. Lisää varoja tulee kyllä!!

->TARINA JATKUU<-

730774.jpg

Surullista kyllä, mutta parilla oli aivan eriajat töissä. Välillä Jon odotti vaimoaan kotiin kynttilöillä ja muulla. Mutta Al oli juuttunut Pelin suunnitteluun.

730786.jpg

Ja kun Jon odotti Alia kynttiläillallisella hän ei päässyt. Monien näiden kertojen jälkeen Jon huolestui: Onkohan hänellä joku muu?

730788.jpg

Al sai ylennyksen!! Nyt hän tienaa jo vähän päälle 1000simelonia. Samaan aikaan taaempana myös Cani sai ylennykSIÄ kyllä hän sai 2ylennystä hiema myöhemmin (en kerennyt ottamaan kuvaa) Ja näin tämä rakastettava "rakki" oli viihdealan huipulla hän oli: TÄHTI.

730790.jpg

Kun Jonin hiukset muutettiin hänen täytyi melkein joka toinen tunti pörröntää itsekkin niitä. Kas näin Jon tuumasi.

730792.jpg

Kun Jon oli futisturnausta katsomassa Jon huomasi tämän ilmoituksen jossa luki: Eikö sinulla ole lapsia? Mutta oletko jo kohta 30? Eikö olisi aika jo suunnitella?? Mene vaimosi/miehesi luo rohkeasti kysymään tätä kysymystä. Jos sinulla ei taas ole vaimoa käytä Ilmattaren treffipalvelua.

730794.jpg

Jon meni tekemääm Chili Corn Carnea kotiin itselleen ja vaimolleen (ehkäpä myös canille :)) Mutta viis siitä hänellä oli tarkka ja ytimeikäs kysymys.

730796.jpg

Jon lähetti vaimonsa viemään pois valmisateria, koska hän halusi kaikkien syövän samaa ruokaa samaan aikaan.

730802.jpg

Kyseisen kysymyksen jälkeen Al oli hieman ymmällään, koska juuri tuota hänkin oli miettinyt, mutta oli pelännyt Jonin jättävän hänet. Koska kummatkin olivat yksimielisiä he menivät sänkyyn..

730809.jpg

Samaan aikaan ulkona Cani oli hyökkäyksen kohteena ja hävisi tappelun ;'(

730812.jpg

Silloin Al heräsi ja Al on hyyvin aamukärttyinen. Silloin hän meni pitämään tälle susihukalle luennon! Kun Jon oli heräilemässä hän kuuli ulkoolta: Aiiii!! Älä!

Puriko susi häntä?? Vai mitä tapahtui sen näette seuraavassa jaksossa!!

Voisiko joku auttaa näiden kuvien kanssa, mulla on niin huono kuvan laatu etten sais niitä hyviksi vaikka läheltä ottaisi. Enkä tossa loppu kuvassakaan päässyt lähemmäksi jos olisin halunnut suden näkyvän.. Mulla on niiiiin huonoja kuvia voin itsekkin sen sanoa! HELP!!